Mindplay: A képzelőerő újra-felfedezése Vezetők számára

Komplex üzleti kihívásokkal küzd? Szeretné újra megtalálni kreativitását?

Akkor ez az egy vagy két napra tervezett, interaktív, élmény alapú program Önnek való.

Abban tudunk segíteni, hogy:

  • Komplex kihívásokkal nézzünk szembe együtt.
  • Engedjük szabadjára a velünk született kreativitást.
  • Gyorsítsuk fel a változásokat
  • Ösztönözzük az innovációt
  • A kreativitásban való megújulással növeljük a csapat elkötelezettségét.

 

Az üzleti életben, de személyes kihívásaink között is folyamatosan alkalmazkodnunk kell változásokhoz. Sőt, egyre inkább nekünk magunknak kell proaktívan kezdeményezni az ilyen változásokat, annak érdekében, hogy egyensúlyunkat megőrizzük és hatékonyan fejlődjünk.

Mindannyian kreatívan születtünk, és ez a képesség mélyen megvan bennünk, amennyiben képessé válunk hozzáférni.

A Mindplay™ kidolgozói egy olyan, összefogó módszertant és benne jól használható eszközöket alkottak, melyek képesek szabadjára engedni a bennünk rejlő képzeletet és kreatív erőket, és azt a közös feladatok és kihívások megoldásának szolgálatába állítani.  

Ezen a programon betekintést nyújtunk abba, hogyan működik a képzelet, és átadjuk az eszközöket is, amelyek segítségével az ügyfeleket, kollégákat és az üzletet is innovatívabbá tehetjük.

 

Chris Corbin

Chris Corbin a Mindplay™. egyik társalapítója és ötletgazdája. Mint coach, tréner és tanácsadó, több, mint 30 éve támogatja ügyfeleit, munkatársai a Föld számos országában, szenvedélyesen törekedve a pozitív és maradandó változás elérésére.

Zita Németh

Zita több mint 18 éves tapasztalattal rendelkezik az emberek és szervezetek fejlesztésében. Tréner, MCC coach, Szervezeti és Munka Szakpszichológus.

 

 

Chris és Zita 2012 óta dolgoznak együtt több nemzetközi projektben. A technikákat több nemzetközi cég alkalmazza kiváló eredményekkel, és 2 éve Magyarországon is elérhető tették ezt a megközelítést.

 

A képzés 1 és 2 napos verzióban elérhető:

1. nap: A kreativitás alapvetései, Alapeszközök: történetek, metaforák, szimbólumok.

2. nap: Metaforák 3 dimenzióban (lego serious play), a Disney módszer

 

Kinek szánjuk a programot?

Ez a workshop olyan üzleti vezetők, menedzserek, döntéshozók és coachok számára született, akik a mai idők legszükségesebb képeségét, a kreativitást szeretnék fejleszteni, megtalálni Önmagukban, és ehhez segíteni másokat, hogy szervezetükben ismét virágozhasson az innováció. A workshopon a kreatív gondolkodás modelljei mentén, de gyakorlati fókusszal támogatja a résztvevőket abban, hogy képesek legyenek kreatív énjük elérésére, a kreatív megközelítés implementálására üzleti környezetben, és demonstráljuk azt is, hogyan használhatok ezek az eszközök a gyakorlatban.
 

Helyszín
1113 Budapest,
Tornavár utca 8. 2./13.
Ár: 50.000 Ft /fő/nap


A program belső képzés formájában is tartható.

További információkért lépjen velünk kapcsolatba.