Coach képzések

A Management 3.0 válaszokat ad arra, hogy egy agilisan működő szervezetben az átfogó felelősséggel rendelkező munkatársak milyen módszerekkel tudnak sikeresen, hatékonyan - a megfelelő Mindset-et alakítva - dolgozni.

Gyakorlati, jól használható, vizuális és agilis környezetben kipróbált eszköztár.

Komplex üzleti kihívásokkal küzd? Szeretné újra megtalálni kreativitását?

Akkor ez az egy vagy két napra tervezett, interaktív, élmény alapú program Önnek való.

Folytatódik a Coach for Progress képzés, melyben az eszköztár bővítése a cél.

A képzésre olyanok jelentkezését várjuk, akik már legalább az alap tanfolyamon részt vettek, és érdeklődnek a további coaching módszerek, valamint a coach vizsga iránt.

Keresed önmagad? Szeretnél jobban kommunikálni másokkal? Konfliktusok megoldásához keresel kulcsot? Jól jönne egy eszköz, mely gyorsan átültethető a gyakorlatba?

Az ICF minősítés nemzetközi garancia az azt birtokló coach szakmai igényességére, alkalmasságára, coaching készségeire, etikus működésére és ügyfelei iránti elkötelezettségére. Az erre való felkészülésben nyújtunk segítséget a programban.

Kiknek ajánljuk?

A Coach for Progress coach képzést, olyan, az üzleti világban dolgozó vezetők és szakemberek számára alakítottuk ki, akik jól használható, gyakorlatias eszközöket szeretnének kapni ahhoz, hogy önállóan legyenek képesek munkatársaikat coaching eszközök felhasználásával fejleszteni.